Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Ce inseamna ambitia: Fratii Staples mai sunt despartiti de 450g, iar astazi are loc cantarul oficial

Autor: | 25/03/2018

staaapl In urma cu un an de zile, fratii Staples (Jaime si Matt) au acceptat un pariu nebun de-al lui Bill Perkins, acesta propunandu-le ca la data de 25 martie 2018 ora 17:00 sa fie despartiti de maxim 1lb (0,45 kg), greutatea acestora la momentul efectuarii prop-bet-ului fiind: Jaime 138 kg, iar Matt 59 kg. Diferenta de aproape 80kg dintre cei doi s-a redus simtitor pe parcursul anului, Jaime slabind aproximativ 51 kg, iar Matt ingrasandu-se 28 kg, astfel ca ieri cei doi mai erau despartiti, conform unui post de pe Twitter al lui Jaime de maxim 1lb (aproximativ 450g). Aceasta este si marja de eroare permisa pentru ca fratii Staples sa castige cel mai nebun pariu la o cota de 50 la 1: $150.000 oferiti de Bill Perkins contra a doar $3000 riscati de cei doi ini urma cu un an.
Toate eforturile au fost posibile prin ambitia celor doi frati, primul de a slabi foarte mult printr-o dieta slaba caloric, iar al doilea de a se ingrasa dupa ce a consumat mai multe calorii decat a avut nevoie. Pe parcursul ultimului an, cei doi s-au folosit de aportul antrenorului Mark Vacanti, cel care i-a indrumat si i-a motivat in permanenta pentru a nu renunta la ceea ce si-au propus. Jaime va transmite live cantarirea oficiala pe canalul sau de Twitch astazi.
Felicitari celor doi pentru ambitie si daruire, dupa ce diferenta de aproape 80kg s-a redus la aproximativ 450g in decursul unui an de zile.

Sursa foto: Jaime Staples Twitter

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!