Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Ce au in comun Daniel Negreanu si un bluff de 30.000 de dolari?

Autor: | 09/11/2018

Negreanu „Detectorul uman de minciuni”, cea mai recentă campanie social media powered by PokerStars lansată luna trecută, se apropie de final. Duminică, 11 noiembrie, va fi desemnat marele câştigător al Cardului Platinum în valoare de 30.000 de dolari pentru turneul PSPC 2019 care se va desfasura la inceputul anului viitor. Vreme de patru săptămâni, Daniel Negreanu a fost în postura de „Detector uman de minciuni”, sarcina sa fiind aceea de a ghici care dintre cele trei declaraţii venite din partea fiecărui ambasador PokerStars – Andre Akkari, Maria Konnikova, Fatima de Melo şi Jeff Gross – este un bluff sau nu. Daniel a reuşit să ghicească destul de repede bluff-urile lui Andre şi Jeff, însă a fost păcălit de Fatima şi Maria.
Jucătorii şi pasionaţii de poker care au urmărit campania, au avut posibilitatea să îşi testeze şi ei flerul şi să răspundă provocării printr-o simplă postare ce trebuia să indice care afirmaţie este un bluff, alături de ID-ul de joc PokerStars şi #HumanLieDetector. Toate răspunsurile corecte au primit un bilet de intrare pentru freeroll-ul online de duminică, având premiul cel mare un Card Platinum în valoare de 30.000 de dolari şi un prize pool de 3.000 de dolari.

Nota: informatiile prezentate mai sus reprezinta un comunicat de presa. Holdem Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori prezentate. Sursa: Grayling

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!