Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Castigurile de la high stakes in perioada Anului Nou

Autor: | 02/01/2013

In perioada de sarbatori cand majoritatea ne-am luat vacante pentru a petrece timp alaturi de familie si prieteni, grinderii de la high stakes nu s-au oprit nici macar pentru o secunda si au gasit timpul si motivatia necesara pentru a-si mari bankrollul si a-si asigura intrarea in noul an cu mindsetul potrivit si cu un sir de castiguri, mai mici sau mai mari.
Chiar inainte de Anul Nou 1Mastermind a terminat ziua ca fiind cel mai mare castigator, dominand mesele de PLO si de triple draw.
La mesele de FLO8 un duel care deja a capatat amploare si a devenit cunoscut in comunitatea de poker online, Gus Hansen, unul dintre cei membri ai echipei Full Tilt Pro, si-a pus la incercare abilitatile impotriva lui SallyWoo, insa acesta din urma a reusit sa castige 241,700$ de la Hansen, si a fost al doilea cel mai mare castigator al zilei, dupa 1Mastermind. Hansen a mai pierdut si la mesele de Triple Draw si PLO, conturand un downswing de 1,4 milioane de $ in trei zile.
Toate necazurile lui Hansen au insemnat insa o victorie imensa pentru SallyWoo, care a devenit al cincilea cel mai mare castigator pe FullTilt de la redeschidere, in mare parte datorita duelurilor cu danezul.


Intre celelalte vedete care joaca momentan pe FullTilt poker trebuie sa semnalam si prezenta lui Liviu Ignat, care joaca sub nickname-ul “0human0”. Acesta a ajuns pe radarele websiteurilor de tracking dupa ce a castigat un pot de 56,800$ cu un call extraordinar cu a patra pereche la board (44 pocket pair) impotriva lui “forhayley” care a blufat pe fiecare strada, la mesele de NL$50/$100.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!