Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Castiga inca un iPhone 6 pe 30 Octombrie! Vezi cine a castigat premiul luna trecuta

Autor: | 18/10/2014

Cum se vede forumul pe noul iPhone 6?

Cum se vede forumul pe noul iPhone 6? “lrypkr” ne-a trimis poza de pe telefonul castigat luna trecuta.

Pe 29 Septembrie s-a desfasurat primul turneu exclusiv in care premiul cel mare a fost un iPhone 6 pentru locul 1, iar jucatorii de pe locurile 2-8 au castigat 709 $ din care 400$ au fost adaugati in fondul de premii, iar restul banilor au provenit din buyin-urile si rebuy-urile facute de cei 37 de participanti.

Datorita succesului avut, turneul se va repeta, Joi 30 Octombrie ora 20:30 si va avea acelasi format ca si precedentul. Asadar, locul 1 va castiga un iPhone 6, iar locurile 2-8 vor primi premii in bani. Vom adauga ca si data trecuta 400$ ( adica peste 100 de buy-inuri ) pe langa restul premiilor.

Jucatorii noi participa GRATIS!

Daca esti jucator nou, atunci participi gratuit la acest turneu pentru ca toti jucatorii noi, primesc 10$ GRATIS *, cu care poti sa te inscrii si sa faci 2 rebuyuri.
Urmeaza instructiunile de pe aceasta pagina pentru a obtine cei 10$ gratuit. Pentru a evita problemele de tracking, nu uitati sa folositi si codul “123flop” atunci cand va deschideti un cont.

“lrypkr” a castigat un iPhone 6 luna trecuta!

“lrypkr” este utilizatorul care a castigat un iPhone 6 in turneul desfasurat la finalul lunii Septembrie si este dovada ca si jucatorii incepatori pot castiga. Joaca poker de mai putin de un an si nu a avut rezultate notabile pana acum, insa a reusit sa se impuna in fata celorlalti 36 jucatori si sa termine turneul pe locul 1.

Mai mult decat atat, “lrypkr” a facut doar 2 rebuy-uri, ceea ce inseamna ca suma investita pentru castigarea telefonului a fost de doar 9,3$. Desi credea ca are sanse foarte mici de a castiga, a reusit totusi sa se impuna si dupa cum ne-a spus, nu regreta niciuna dintre mainile jucate.

“lrypkr” va juca si turneul din 30 Octombrie si recomanda jucatorilor care vor participa sa aiba rabdare si sa fie ambitiosi pentru a fi cat mai aproape de a castiga marele premiu.

Pentru intrebari, detalii si instructiuni de inscriere, va rugam sa accesati threadul de pe forum: Castiga un iPhone 6 + 400$ pe William Hill Poker!

Cum participi si tu?

Pentru a participa urmeaza pasii de mai jos:

  1. Deschide un cont William Hill folosind ACEST LINK
  2. Foloseste si codul bonus “123flop” pentru a fi sigur ca vei avea contul trackuit bine
  3. Depune minim 20$ si primesti 10$ Gratis instant
  4. Inscrie-te la turnee pana Luni, 29 Septembrie ora 20:29 sau Joi 30 Octombrie ora 20:30 ( nu exista late registration )

Turneul poate fi gasit in LOBBY->TOURNAMENTS->PRIVATE sub numele “holdemro iphone6 challenge” ( ca in poza de mai jos )

iphone6 holdemro challenge

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!