Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Castiga gratis un iPhone 6 azi la 20:30: Jucatorii noi participa GRATUIT!

Autor: | 27/11/2014

iphone6-mainAu mai ramas doar cateva ore pana diseara la 20:30 cand se va juca al doilea turneu din aceasta luna in care marele premiu este un iPhone 6. In plus, jucatorii de pe locurile 2-8 vor castiga peste 800$ din care 400$ sunt adaugati la fondul de premii.

Tot ce trebuie sa faci ca sa participi este sa ai un cont la William Hill Poker deschis prin Holdem.ro, sa te inscrii la turneu si sa te clasezi pe unul din primele 8 locuri ca sa pui mana pe un premiu. Daca iesi pe primul loc, atunci castigi un iPhonee 6, ca si ceilalti 3 castigatori de pana acum: Lita Oana ( lrypkr ), Delcea Sergiu ( Koser87 ) si Cosmin Joldis ( justforoneone ). ( detalii aici )

Jucatorii noi participa GRATIS si primesc 10$ + 10 EUR instant!

Daca inca nu ai un cont la William Hill, deschide-ti unul acum si poti participa GRATIS la turneul din aceasta seara. In plus, primesti inca 10 EUR cu care sa incerci jocurile de cazino de pe platforma.

Cum participi GRATIS?

  1. Deschizi un cont folosind acest link.
  2. Depui minim 20$
  3. Primesti instant 10$ si 10 EUR pe care ii poti folosi ca sa joci turneul special Holdem.ro

Termenii si conditiile promotiei le gasesti pe forum aici, iar toate detaliile le gasesti pe pagina promotiei. Da click pe poza de mai jos pentru a vedea turneul in lobby.

iphone 6 27 noiembrie

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!