Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Castiga 3 iPhone 6 si peste 1800$ adaugati in Decembrie! Jucatorii noi participa GRATUIT!

Autor: | 05/12/2014

schLuna decembrie este una speciala asa ca ti-am pregatit impreuna cu William Hill Poker premii de peste 5000$ si cate 40 EUR GRATIS INSTANT pentru fiecare jucator nou.

Pana in aceasta luna avem 4 jucatori care au castigat cate un iPhone 6: Lita Oana ( username: lrypkr ) – rezultate complete, Delcea Sergiu – GhostHUB de pe forum ( username: Koser87 ) – rezultate complete, Cosmin Joldis – moiadcosmin de pe forum ( username: justforoneone ) – rezultate complete si Cibea Adrian Ciprian ( username: indianu1991 ) – rezultate complete.

 

3 x iPhone 6 si 1800$ adaugati in Decembrie

In fiecare zi de marti ( 16, 23 si 30 Decembrie ) la ora 21:00 avem cate un turneu in care primul loc va castiga cate un iPhone 6 iar restul jucatorilor vor castiga o parte din fondul de premii adaugat. Primele 2 turnee au cate 400$ adaugati, iar ultimul turneu are 1000$ adaugati la fondul de premii. Vezi toate detaliile pe pagina promotiei

Jucatorii noi participa GRATUIT

Toti jucatorii noi primesc un pachet de bun venit de minim 80 EUR din care 40 EUR ii primiti GRATUIT INSTANT. Pachetul de bun venit este compus din urmatoarele:

  • 20 EUR GRATIS INSTANT ( pot fi folositi la orice tip de joc )
  • 10 EUR GRATIS INSTANT ( in bilete de turnee pentru SNG-uri )
  • 10 EUR GRATIS INSTANT ( pentru jocuri de cazino )
  • 200% BONUS de prim depozit

Tot ce trebuie sa faci pentru a primi pachetul de bun venit este sa deschizi un cont folosind linkurile de pe pagina promotiei si codul bonus “123FLOP” la inscriere apoi sa efectuezi un depozit de minim 20 EUR. Poti folosi cei 20 EUR primiti gratis pentru a te inscrie in turneele care deja sunt in lobby.

Viziteaza pagina promotiei pentru toate detaliile si pentru inscriere!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!