Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Casino Borgata sustine ca Phil Ivey ar avea o avere de aproximativ 100 milioane dolari

Autor: | 31/10/2018

Phil Ivey

Phil Ivey

Conflictul dintre cazinoul Borgata din Atlantic City si americanul Phil Ivey, considerat de majoritatea specialistilor cel mai mare jucator de poker din toate timpurile, pare sa nu isi gaseasca un sfarsit. Cazinoul ii solicita acum lui Ivey mai multi bani in scandalul de edge-sorting in care a fost implicat, aproximativ 30 milioane dolari si sustine ca “No Home Jerome” ar avea bunuri totale in valoare de 100 milioane de dolari.
Sa ne intoarcem in timp in anul 2012 atunci cand Phil Ivey a fost acuzat de cazino ca ar fi trisat la mesele de Baccarat, folosind o metoda ilegala de numerotare a cartilor mici si mari denumita edge-sorting. Imediat dupa acuzatii, Ivey s-a aparat declarand ca vina ii apartine cazinoului caruia nu i-a pasat de pachetul de carti folosit si nici nu s-a interesat de comportamentul dealerului. Au trecut anii, iar Justitia pare sa fi dat dreptate cazinoului: aceasta a hotarat ca Ivey trebuie sa returneze o suma totala de 10.1 milioane de dolari, din care 9.6 milioane de dolari castigati la baccarat si 0.5 milioane la Craps. Avocatii americanului l-au aparat la apel, argumentand ca Ivey nu ar putea sa plateasca o asemenea suma intrucat i-ar afecta decisiv cariera de jucator de poker profesionist. Borgata a dat un raspuns hilar: “ce ar fi atunci ca Ivey sa o ia de la capat, sa-si depuna $100 pe internet si sa inceapa cu turnee de microstakes?”.
Cele mai recente vesti anunta faptul ca oficialii cazinoului Borgata ii solicita acum americanului o suma de 3 ori mai mare, aproximativ $30.000.000. Ivey si-ar fi golit contul bancar din New Jersey, obligand cazinoul Borgata sa mute procesul in Nevada. Borgata sustine faptul ca Ivey ar avea aproximativ $100.000.000 avere, printre care un apartament rezidential in regiunea Clark County, o casa de vacanta in New Mexico si mai multe afaceri sub egida Phil Ivey Enterprises. Nimeni nu stie cum se va termina disputa dintre cele doua parti, insa un lucru este sigur: nici Ivey si nici cazinoul Borgata nu vor ceda intrucat in joc sunt puse sume uriase, iar fiecare parte sustine vehement ca dreptatea ii apartine, iar vina este a celuilalt.

Sursa foto: Smart Backing

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!