Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Card Player Romania

Autor: | 21/09/2009

Numărul patru al revistei CardPlayer România este „cald”, abia doar de câteva zile fiind pe rafturile magazinelor. În această ediţie, CardPlayer România vă aduce ca de obicei mai multe interviuri foarte interesante cu cei mai buni jucători de poker din ţara dar şi din străinătate.

WSOP—ul a atras foarte mulţi jucători anul acesta, dovedindu-se neîncăpător pentru toţi participanţii care doreau o parte de acţiune alături de cele mai mari nume din lumea poker-ului. Dacă nu aţi ştiut până acum despre istoria acestei mari serii cât şi despre tatăl ei, Jack Binion, atunci nu trebuie să rataţi acest număr.

November Nine revine şi anul acesta în forţă! Citiţi doar aici poveştile din spatele fiecăruia şi faceţi pariurile! Cine va fi noul Campion Mondial? Phil Ivey este unul dintre favoriţi. Tu cu cine ţii?

Blog-urile lui Negreanu, Doyle, Hellmuth sunt prezente ca de obicei. Daniel ne va face o vizită în luna Noiembrie, când Poker Stars va susţine în România un turneu live de zile mari!

Într-o lume a bărbaţilor, Ada se menţine în formă iar poker-ul nu este doar un hobby pentru ea, ci un stil de viaţă. Nu rataţi blog-ul ei!

Fie că eşti jucător începător sau deja ai câştigat zeci de mii de euro, sigur articolele de strategie îţi vor aduce o nouă viziunea asupra jocului! Nici jucătorii de Omaha nu trebuie să fie dezamăgiţi, căci CardPlayer România le-a pregătit şi lor câteva sfaturi.

Cea mai mare revistă de poker trebuie citită!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!