Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Card Player Romania #3

Autor: | 15/07/2011

A apărut şi numărul trei ar revistei CardPlayer Romania. În această ediţie, gasiti mai multe interviuri hot, cu cei mai buni jucători de poker de pe scena internaţională dar şi naţională: Bogdan Petraşcu aka petinvest (care împreună cu prietenul său Cîrtog au câştigat turneul de 1 Milion de Euro Garantat de pe PokerHeaven), Dan Murariu aka Agentu şi Bertrand ‘ElkY’ Grospellier.

Tot în acest număr mai puteti citi şi despre primul mare eveniment de poker din Romania, care a avut loc între 5 si 7 Iunie la Poker Club. Nu rataţi declaratiile exclusive ale jucătorilor care au participant la eveniment!

Nu lipsesc nici blog-urile celor mai mari jucători de poker (Negreanu, Doyle, Hellmuth) dar nici articolele de strategie pentru începători şi avansaţi!

Protagonistul interviului surpriză al acestei ediţii este Alex de la Mandinga, care trăieşte alături de muzică şi experienţa home game-urilor.  Într-o lume a bărbaţilor, jucătoarele de poker câştigă teren iar CardPlayer România vă prezintă două dintre acestea plus un blog de senzaţie: Ada’s Blog!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!