Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Carbon Poker prezinta noul software Merge Gaming

Autor: | 22/05/2012

Au trecut aproape doi ani de cand Merge Gaming a facut ultimul update major de software. De atunci s-au intamplat multe lucruri nefericite pentru lumea pokerului in SUA, iar acum, Merge Gaming se afla printre primele ultimele site-uri de poker “acceptate” in SUA.

Urmatoarea versiune a soft-ului, versiunea 6.0 va fi lansata luna viitoare insa pana atunci vom afla despre unele lucruri care vor fi imbunatatite.Vineri, Carbon Poker ne-a oferit un preview la unele dintre functiile pe care urmatorul update de soft le va aduce. Pe aceasta lista a imbunatatirilor avem:

 

 

1. Un nou filtru pentru selectia tipurilor de joc.

2. Un filtru upgradat care contine mai multe optiuni, printre care si un slide in care va puteti alege un range al mizelor la care vreti sa jucati.
3. Un nou motor de cautare.


4. Un expander al listelor de jocuri. Acesta va permite sa gasiti informatii despre mesele de joc.

5. Expander dedicat pentru turnee.

 

Pe masura ce vor aparea noi anunturi, va vom tine la curent. Cei de la Carbon Poker sunt hotarati sa investeasca acum in soft mai mult decat niciodata.

Deschide un cont la Carbon Poker prin Holdem Romania si beneficiezi de pana la 45% Rakeback VIP, un rake race lunar de 10.000$ si un turneu freeroll lunar de 5000$.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!