Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Campionatul national de Heads-UP NBC nu se va tine in 2014

Autor: | 28/02/2014

NBC National Heads UpIn urma cu o saptamana au inceput sa apara zvonuri care pretindeau ca anul acesta nu vom avea parte de renumitul campionat de Heads-up NBC. Astazi Mori Eskandani, reprezentat al companiei Poker PROductions – companie care se ocupa de productia NBC Heads-up Championship si World Series of Poker -, a confirmat aceste zvonuri: “Anul acesta NHPC nu este in calendar’. Chiar daca aceasta veste nu este tocmai buna pentru fanii pokerului Mori a tinut sa adauge “Am un motiv bun sa cred ca aceasta competitie va avea un viitor stralucit”.

Acesta nu este primul an in care NBC Heads-up Championship nu se va tine, in 2012 din cauza fenomenului ‘Black Friday’ organizatorii au fost fortati sa renunte la emisiunea indragita de iubitorii pokerului. Dupa un an de pauza NBCHUC a revenit in 2013 la Caesars Palace, Las Vegas, unde Mike ‘The Mouth’ Matusow a capturat titlul si $750,000 dupa ce l-a invins in finala pe Phil Hellmuth.

NBC Heads-up Championship este un turneu invitational cu 64 de locuri la care participa cele mai titrate nume din lumea pokerului. Prima editie a acestei competitii a avut loc in anul 2005 cand Phil Hellmuth a iesit invingator. De-a lungul timpului jucatori precum Chris ‘The Jesus’ Ferguson, Huck Seed sau Erik Seidel i s-au alaturat lui Hellmuth pe lista castigatorilor.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!