Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Califica-te la PokerFest Piatra Neamt!

Autor: | 21/03/2013

Narcis Olaru Gina Pistol PokerFest Piatra NeamtUna dintre cele mai iubite etape ale circuitului PokerFest este fara indoiala cea de la Piatra Neamt. Atmosfera, voia buna, petrecerile de neuitat si decorul de acolo raman cu siguranta in mintea jucatorilor, mult dupa ce turneul se sfarseste. Responsabil cu acestea este gazda festivalului dar si unul din jucatorii care nu lipseste de la nici un PokerFest: Narcis Olaru.

Credem ca nici un jucator nu ar trebui sa rateze etapa de la Piatra Neamt, chiar daca alegeti sa jucati doar un side event sau satelitii de calificare.

Ca de obicei, cu aproximativ 3 saptamani inainte de debut, va prezentam modalitatile prin care cu doar o mica parte din valoarea buy inului, puteti ajunge sa jucati in Main Event.

Exista posibilitatea satelitilor Live la Queen Casino, dar si posibilitatea de a va califica online pe PokerStars, unde sunt disponibili 12 sateliti care duc direct in Main Event si numerosi sub sateliti. In curand se va anunta si programul de calificari live la Piatra Neamt.

Pentru detalii despre programul complet atat live cat si online, va invitam sa accesati pagina Califica-te de pe siteul oficial PokerFest.

Zvonurile sunt ca se pregateste o petrecere deosebita si de aceasta data.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!