Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Bwin.party plateste 50 milioane $ pentru social gaming

Autor: | 03/06/2012

Bwin.party plateste 23.000.000$ pentru a cumpara contracte si resurse de la doua companii de gaming si planuieste sa investeasca inca 27.000.000$ pe parcursul urmatorilor doi ani pentru a-si crea o pozitie in piata jocurilor sociale. Jocul de poker va fi unul dintre cele cinci “studiouri” care va oferi jocuri pe internet sub numele noului brand “Win“.

Cei doi CEO de la bwin.party, Jim Ryan si Norbert Teufelberger spun ca grupul este axat pe construirea unei intreprinderi stand-alone care va opera in afara nucleului de real money gaming, dar care va beneficia de resursele si de bunurile intregului grup Bwin.

Intr-o prezentare pentru analistii de investitii se sustinea ca, companiile de social gaming au atins o rata de conversie de 2%, pentru generarea de noi jucatori pe bani reali. Astfel de jucatori, care treceau la jocurile pe bani cumparau credite virtuale, cadouri virtuale etc.

Un consumator inrait cheltuia in medie 2.000$. bwin se asteapta ca 3% din numarul total de jucatori vor fi astfel de jucatori, care vor cheltui sume care se apropie de 2.000$, si ca in medie, vor castiga 20$ de la un jucator normal. Jocurile slot vor fi lansate in prima faza, urmate de jocurile de poker la sfarsitul acestei veri.

Marimea investitiei inseamna cu siguranta ca cei de la bwin.party au studiat piata si sunt convinsi ca vor castiga enorm de pe urma noului proiect.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!