Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Bwin a migrat catre PartyPoker care a depasit astazi FullTilt Poker

Autor: | 18/12/2012

Siteul Bwin Poker nu difera mult fata de vechea versiune, insa softul este complet schimbat

In cursul primelor ore ale diminetii PartyPoker era pe locul 2 in topul traficului jucatorilor de pe siteurile de poker, conform PokerScout, depasind numarul de jucatori de pe FullTilt Poker cu peste 15%.  In prezent lucrurile s-au mai echilibrat si FullTilt mai are doar cateva sute de jucatori in spatele PartyPoker.

iPoker, care se batea cu PartyPoker pentru locul 3 in clasament de la egal la egal, are acum sub 2/3 din volumul de jucatori PartyPoker.

Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile si cum se vor acomoda jucatorii de pe Bwin cu noul soft oferit de PartyGaming si acest lucru se poate vedea doar dupa cateva saptamani de la aceasta mutare. Pana atunci nu putem decat sa ne bucuram ca exista cineva care isi da interesul in a face concurenta gigantilor PokerStars si FullTilt Poker.

Intre timp, jucatorii de pe Ongame sustin ca traficul la mesele de cash a scazut cu aproximativ 40%, dar totusi exista un procent insemnat de jucatori recreationali. Noii posesori ai retelei au semnat deja parteneriate cu cazinouri din Canada si SUA si se pregatesc sa lanseze noi skinuri care sa compenseze plecarea gigantului Bwin.

Pentru jucatorii care doresc sa ramana sa joace in Ongame, avem doua alternative foarte bune la Bwin:

  • Betfair ( cursa de 2000$ exclusiva, 2000$ SNG pentru 10 participanti , bonus de 2500$ pentru primul depozit si race-uri de peste 75.000$)
  • HeavenBet ( care apartine de PokerHeaven si unde avem o oferta VIP de neegalat, dar care este disponibila doar unui numar restrans de jucatori )

Viitorul PartyGaming suna foarte bine, intrucat in primele luni ale anului urmator se va lansa un skin pentru Zynga in aceeasi retea si se asteapta o noua crestere semnificativa a traficului.

Discuta pe forum despre schimbare si daca ai probleme cu noul soft: Bwin, transfer de jucatori spre Party. (Soarta Ongame de dupa despartire)

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!