Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Brazilianca VIvian Saliba, noul ambasador 888live

Autor: | 10/11/2017

vvvv Intr-un comunicat emis la mijlocul acestei saptamani, 888 a anuntat ca brazilianca Vivian Saliba este noul ambasador pentru evenimentele live, stire facuta publica in cadrul competitiei WSOPE Rozvadov, Cehia, acolo unde Saliba este prezenta. Brazilianca a fost foarte incantata de noul parteneriat si a declarat ca negocierile contractului au durat o perioada mai lunga: “Sunt oficial in echipa 888. Este un privilegiu. Ma declar incantata sa fac parte din aceasta echipa, cu atatea nume mari implicate. Sunt multe lucruri care imi plac la 888live. In primul rand turneele sunt accesibile ca buy-in, cu structura de joc buna si locatii minunate. Si platforma online imi place mult, poti gasi o varietate de turnee si jocuri de cash, cu un numar mare de jucatori”.
Cel mai mare castig din istoria participarilor sale la turnee a venit in vara acestui an, cand a ratat de putin masa finala la WSOP in cadrul evenimentului $10,000 Pot Limit Omaha 8 Handed Championship, ea terminand pe locul 11 pentru $ 47,923. Saliba a castigat recent 888Live London Woman’s Event si a mai terminat pe locurile 3 WSOP International Circuit – São Paulo Event #6 – Pot Limit Omaha si PokerStars Championship Barcelona Event #38 € 1,100 Pot Limit Omaha.
Vivian Saliba se alaturi astfel mai multor jucatori foarte cunoscuti care au contact de ceva vreme cu brandul 888, printre acestia ii putem aminti pe Kara Scott, Sofia Lovgren, Parker “tonkaaaaaa” Talbot, Natalie Hoff, Chris Moorman si compatriotul ei Bruno Foster.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!