Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Boss Media Poker face un nou update la clientul de poker

Autor: | 30/03/2012

Jucatorii de pe camerele de poker de pe reteaua Boss Media sau IPN primesc un update pentru clientul de poker. De ceva vreme, update-urile sunt tot mai dese si se pare ca proprietarii retelei de poker au inteles ca trebuie sa ofere un soft competitiv care sa faca fata concurentei.

Boss Media a eliberat “Poker 8.0”,un nou client de poker, care incorporeaza un lobby nou-nout precum si un alt layout al meselor cat si un replayer grafic al mainilor. De asemenea, s-a lansat si un client de poker dedicat pentru utilizatorii Mac. Update-ul a fost lansat  joi, asa ca jucatorii de pe toate skinurile ar trebui sa primeasca acest update atunci cand deschid clientul de poker.

Schimbarile nu sunt neaparat surprinzatoare,mai ales ca Boss Media a rulat mult timp cu un client invechit, dar cu siguranta ca este bine primit de catre jucatori, atitudinea lor fiind una pozitiva in ceea ce priveste acest update. Noul design al meselor permite sa identificati mai usor jucatorii cu care sunteti intr-o mana, precum si catalogarea jucatorilor prin introducerea notitelor colorate.

Pentru jucatorii online care detin un Mac, ei pot adauga Boss Media Poker Rooms ca pe lista site-urilor la care au suport pentru Mac. Printre aceste site-uri se numara si PokerStars, Ongame si PartyPoker.

Clientul a primit si un feature care permite jucatorilor sa faca dealuri la mesele finale de la turnee in mod automat.

Reteaua Boss Media consta in mai bine de 40 de skinuri printre care si partenerii nostri PokerHeaven, prin care s-au platit recompense in forma de rakeback si dealuri VIP de peste 250.000E. Daca esti jucator de volum, atunci contacteaza-ne pentru cea mai buna oferta in reteaua Boss Media.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!