Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

The Big One for One Drop abia in 2014

Autor: | 30/10/2012

Turneul cu cel mai mare buy-in din istorie, de 1 milion de $, a avut loc in cadrul editiei din 2012 a WSOP in aceasta vara. Initiatorul si co-fondatorul turneului, Guy Laliberte, a facut posibila organizarea si desfasurarea acestui turneu in primul rand in scop caritabil, pentru a ajuta, alaturi de oganizatia sa umanitara “One drop”, oamenii din toata lumea care nu au acces la apa curata. Conform patronului Cirque du Soleil, lipsa apei curate cauzeaza o serie de afectiuni serioase a caror existenta poate fi evitata prin punerea apei la dispozitia persoanelor inainte ca acestea sa fie afectate.

Castigatorul turneului a fost Antonio Esfandiari, “Magicianul”, care a primit bratara invingatorului precum si premiul de 18 milioane de $, devenind astfel cel mai mare castigator din turnee din istorie. Acesta a sustinut de mai multe ori ca era foarte sigur ca va castiga acest turneu si ca a fost foarte concentrat pe premiul cel mare si ca nimic nu l-ar fi putut opri, insa a fost foarte aproape de a rata intrarea in turneu.

Guy Laliberte a anuntat in timpul mesei finale de la Main Eventul de 10,000$ ca in 2013 turneul The Big One nu se va tine, posibil pentru a putea oferi jucatorilor ocazia de a strange suma necesara pentru buy-in. In schimb, va fi organizat un turneu numit “Little One for One Drop” cu buy-in de 1,111$ si care va permite rebuy nelimitat pe parcursul primelor doua zile.

Organizatorii turneului The Big One inca nu sunt siguri cati jucatori se vor inscrie in 2014 sau daca pot egala numarul celor din 2012, adica 48 de jucatori intre care sperstaruri ale lumii pokerului precum Daniel Negreanu, Phil Ivey sau Sam Trickett, precum si oameni de afaceri care isi permit intrarea in acest turneu.

Conform surselor oficiale in cadrul turneului s-au strans aproximativ 10 milioane de $ pentru caritate, din care 5,3 milioane au provenit direct din premiile acordate jucatorilor, asadar a semnalat in succes rasunator in ceea ce priveste persoanele private de accesul la apa curata.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!