Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Bertrand “ElkY” Grospellier se alatura turneului PartyPoker Premier League V

Autor: | 23/03/2012

Miercuri, Bertrand “ElkY” Grospellier si-a adaugat numele pe lista superstarurilor care participa la PartyPoker Premier League V, din 4 aprilie pana pe 10 aprilie in Viena, Austria. Acest turneu are un buy-in imens de 125.000$, precum si un add-on de 200.000$ pentru masa finala.

Grospellier este unul dintre cei mai temuti jucatori de no-limit hold’em din lume, el avand castigati mai mult de 9.000.000$ din turnee live. El a castigat turnee din cadrul World Series of Poker, European Poker Tour si World Poker Tour. Pe langa aceste turnee, a castigat si cateva turnee High-Roller, precum si cateva turnee prestigioase online.

Acum, el va avea posibilitatea sa joace impotriva celor mai buni jucatori de poker din lume : Tom Dwan, Patrik Antonius, Vanessa Selbst, Tony G, Erik Seidel, Yevgeniy Timoshenko, Eugene Katchalov, Phil Laak si Andy Frankenberger.

Grospellier spune ca aceasta este prima data cand participa la un turneu Premier League si ca este foarte nerabdator sa joace alaturi de jucatori asa de grozavi precum cei mentionati mai sus.

Acest articol a fost tradus si adaptat de pe site-ul : http://www.pokernews.com/news/2012/03/bertrand-elky-grospellier-joins-partypoker-premier-league-v-12278.htm

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!