Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Ben Tollerene ii ia lui Isildur1 inapoi 1,5 milioane de $

Autor: | 07/04/2013

Poate pentru multi dintre noi pare socant, insa Ben Tollerene si Viktor Blom au schimbat in ultima perioada milioane de dolari intre ei la jocurile de PLO, incercand sa stabileasca cine este cel mai bun jucator.

Initial, Tollerene a castigat aproximativ 900,000$ de la Isildur1 pe parcursul a cateva zile, urmat de o demonstratie de forta a lui Blom, care intr-o zi i-a luat americanului nu mai putin de 1,7 milioane de $, acumuland la una dintre mesele de la FullTilt un stack de 1 milion de $.

Vineri a reinceput batalia dintre cei doi si Isildur1 a inceput bine, cu o serie de castiguri, ajungand la profit de peste 200,000$. Tollerene a inceput apoi sa castige o serie de poturi importante si a inceput sa domine jocul, iar dupa 2 ore jumatate de joc Bttech86 era in fata 290,000$, conform HighStakesDB.

Dupa o pauza lucrurile au inceput sa mearga prost pentru Blom care a pierdut inca 526,000$ si fiecare pot se indrepta catre Tollerene. Se pare ca in cursul jocului, jucatorul american a avut o serie de maini in care norocul a fost de partea sa, castigand toate coinflipurile si completandu-si toate drawurile pe river. Dupa aceasta sesiune, Tollerene castigase peste 800,000$, dintre care 400,000$ erau peste EV.

Peste 9 ore cei doi au reluat duelul, moment in care Isildur1 a inceput sa recupereze deficitul in care se afla. Cu toate acestea, Tollerene a continuat sa mearga in profit, fara sa piarda vreun pot important, iar suedezul nu a reusit sa iasa din pasa proasta. La finalul zilei, Isildur1 pierduse 1,49 milioane de $ in peste 2,300 de maini, aproape 1 milion de $ sub EV.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!