Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

26.000$ castiguri din “poker” confiscate

Autor: | 19/01/2012

Suma de 26.000$ care a fost confiscata de la 3 americani  s-a dovedid a fi un procent din cei 1.000.000$ castigati la un turneu din cadrul PCA 2012.

Dezvaluirea a fost facuta de Sean Ruane, in varsta de 18 ani, care impreuna cu fratele sau, Michael Ruane, in varsta de 23 de ani au fost gasiti vinovati pentru ca au dat o declaratie falsa in ceea ce priveste suma de bani pe care o aveau in posesie.

Cei 2 au spus unui ofiter de politie ca nu aveau o suma de bani care sa depaseasca 10.000$, in timp ce ei aveau mai mult de 26.000$.

Thomas Freeman Jr, in varsta de 18 ani a fost acuzat de complicitate.

Cei 3 au mai fost perchezitionati odata, dupa ce ofiterii de politie au observat ca fratele mai mic era foarte emotionat, el transpirand abundent. S-a descoperit ca fiecare din cei 3 avea la el cate 9.400$, ei incercand sa treaca cu banii prin Lynded Pindling International Airport.

Cei 3 au spus ca au obtinut banii dupa ce au investit intr-un prieten care a jucat la PCA si care a castigat un turneu de poker, castigurile lui totale fiind de 1.2 milioane de dolari. Ei au precizat ca au mai facut asta si in trecut.

Judecatoarea le-a spus ca tot ce trebuiau sa faca este sa completeze un formular, nu sa incerce sa pacaleasca legea. Dar, pentru ca au facut acest lucru, vor avea banii confiscati. Asta va fi singura pedeapsa aplicata celor 3.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!