Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Autoritatile din Spania si Franta semneaza un tratat care va duce in final la unificarea bazinelor de jucatori

Autor: | 25/09/2012

Conform unui articol aparut astazi pe PokerFuse autoritatea pentru reglementarea jocurilor de noroc online din Spania, DGOJ si echivalentul acesteia din Franta, ARJEL, vor semna un tratat pentru cooperare si pentru a impartasi informatii in ceea ce priveste reglementarea jocurilor de noroc online, care semnifica inca un pas inainte in ceea ce priveste eliminarea barierelor intre jucatorii de poker online din tari precum Spania, Italia Franta si restul lumii.

Jocul de poker online din Spania, Franta si Italia este reglementat si taxat, iar grupurile de jucatori sunt tinute separate de grupurile internationale. Totusi, autoritatile s-au intalnit pentru a discuta despre impartasirea lichiditatilor din poker, urmatoarea intalnire fiind planuita pentru luna Decembrie.

Directorul General de la DGOJ, Enrique Alejo a spus ca dupa intalnirea care a avut loc in luna Iulie, era plin de sperante ca vor ajunge la o intelegere mutuala in ceea ce priveste impartasirea grupului de jucatori dintre cele doua tari pana cel devreme anul urmator.

In ceea ce priveste intelegerea dintre Franta si Spania, Alejo a spus la acel moment ca personalul Francez are o gandire pozitiva in ceea ce priveste acest lucru, numai ca a aratat mai putina consimtire pentru a face acelasi lucru. Totusi, cei de la ARJEL au aratat noi interese in ceea ce priveste impartasirea informatiilor si cele trei tari ar putea ajunge la un acord comun.

Punerea in comun a lichiditatilor este vitala pentru a sustine longevitatea jocului de poker online. Atat Franta si Italia au avut parte de un declin in ceea ce priveste activitatea din jocul online de poker, in ciuda faptului ca veniturile din poker au crescut. Jocul de poker are de suferit atat din cauza pietelor segregate, cat si din cauza faptului ca anumite jocuri sunt restrictionate si ca taxele pentru jocul de poker sunt destul de mari.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!