Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Australia pierde lupta pentru legalizarea pokerului online

Autor: | 13/08/2017

aaaaaaaaaaa Australia a pierdut lupta pentru legalizarea pokerului online dupa ce si ultima incercare de a salva ce se mai putea salva a esuat. Astfel, la mijlocul acestei saptamani Senatul Australian a adoptat definitiv si irevocabil Interactive Gambling Amendment Bill 2016, legea care izoleaza tara de la Antipozi de operatorii de poker online. Totodata au fost blocate si pariurile sportive de tip “in-play” sau asa cum sunt cunoscute de toata lumea: “pariurile live”.
Masura a fost adoptata de Senat in ciuda eforturilor sporite depuse de senatorul David Leyonhjelm si de Australian Online Poker Alliance (AOPA) condusa de presedintele Joseph Del Duca, cei care au luptat pentru a apara interesele jucatorilor, sperand sa mentina in viata pokerul online in aceasta tara. Cei 130.000 de jucatori australieni au acum 3 variante disponibile: fie uita complet de pokerul pe internet, fie aleg sa joace in ilegalitate apeland la operatorii de pe piata neagra, fie se muta in alta tara, de pilda in Noua Zeelanda unde pokerul online continua sa fie legal, insa probabil ca ultima solutie reprezinta o varianta doar pentru profesionisti.
Unul din marii oponenti ai legalizarii pokerului online a fost entitatea intitulata Armata Salvarii care a argumentat ca modul facil de joc pe internet, de depunere prin carti de credit si Paypal reprezinta un paradis pentru gamblerii degenerati.
Profesoara universitara Dr. Sally Gainsbury a subliniat faptul ca decizia este una foarte rea intrucat majoritatea va apela de acum la operatori ilegali, la piata neagra, expunandu-se la pericole si riscuri precum inselatorii, pierderea sau blocarea banilor ori dobandirea unui comportament dependent.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!