Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Au mai ramas 9 pachete pentru PokerFest Cluj Side Event 330EUR cu numai 3$ buy in

Autor: | 26/02/2013

Aseara s-a desfasurat primul din seria de 10 turnee consecutive in care vor fi acordate 10 pachete adaugate catre cel mai popular side event din cadrul turneelor PokerFest , si anume cel de 330EUR KO.

Astfel, oricine are sansa de a incerca un eveniment PokerFest si in acelasi timp senzatia unui joc de poker live, turneele avand un buy in de doar 3$ cu 1 rebuy si 1 addon.

31 de jucatori au participat aseara si VexVictor de pe forum este fericitul castigator al primului pachet pentru PokerFest Cluj Side Event.

In aceasta seara la ora 20:00 se va desfasura un nou turneu si se va acorda un nou pachet catre Side Eventul de la Cluj. Turneele sunt disponibile pe PartyPoker , WPT Poker si Bwin Poker tuturor celor care folosesc unul dintre linkurile de pe paginile holdem.ro pentru a se inregistra.

Daca doriti sa va deschideti un cont si sa participati la promotie folositi linkurile de mai jos:

Pe langa aceasta promotie, maine se va desfasura un nou turneu in care unul dintre jucatorii nostri va castiga un iPhone 5. Tot in aceeasi promotie aveti acces si la un turneu freeroll cu premii in valoare de 100$ zilnic, dar si la un turneu cu premii adaugate de 500$.
Daca aveti intrebari, va asteptam pe forum in threadul dedicat promotiei sau in sectiunea bwin.party pentru toate promotiile disponibile jucatorilor nostri.
Celor care doresc sa se califice live, le reamintim ca ieri s-au anuntat o noua serie de sateliti live pentru PokerFest Cluj, despre care puteti citi mai multe detalii pe forum, in sectiunea dedicata calificarilor pentru etapa de la Cluj.
  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!