Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Au inceput calificarile pentru PokerFest Mamaia! 2-8 Septembrie 2013

Autor: | 17/07/2013

Sala de turneu s-a dovedit neincapatoare la ultima editie PokerFest Mamaia!

Desi e vara si majoritatea se gandesc unde sa isi petreaca vacanta sau multi dintre voi sunt deja plecati, echipa PokerFest nu se odihneste si incepand cu luni puteti sa va calificati live pentru urmatorul festival de poker din calendarul pe 2013: PokerFest Mamaia.

Queen Casino va gazdui ca de obicei satelitii live pentru PokerFest Mamaia, care vor fi in numar de 13, in fiecare Luni si Joi incepand din 22 Iulie pana pe 29 August. Singura exceptie la acest program va fi un satelit in plus pe 28 August. Toate turneele vor avea un buy in de 300+50 RON, intr-un format second chance.

Turneul de la Mamaia va avea loc tot in complexul Golden Tulip intre 2 si 8 Septembrie si datorita numarului mare de participanti de la turneul de luna trecuta de pe litoral, de aceasta data vor fi 2 zile de inceput si ne asteptam cu totii la un numar record de participanti.

In scurt timp vor debuta si calificarile online astfel ca veti avea suficient timp sa va castigati locul la una dintre cele mai iubite etape PokerFest.

Asteptam cu nerabdare surprizele pregatite de organizatori care vor asigura tuturor participantilor o saptamana de calitate atat in plan pokeristic si nu numai.

Succes tuturor la calificari si va asteptam in numar cat mai mare la Mamaia!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!