Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Astazi incepe un nou festival PokerFest Bucuresti

Autor: | 03/11/2013

pokerfest-generic1Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale acestui sfarsit de an va incepe in cateva ore in Bucuresti la Hotel Pullman care este si casa celui mai tare club de poker din Romania – PokerFest Club.

Sala New York va gazdui incepand de azi si pana pe 9 Noiembrie, o noua editie PokerFest la care sunt asteptati sa participe mii de jucatori de poker in supersateliti, side eventuri si desigur in Main Event.

Cei 3 supersateliti ( dintre care primul se desfasoara azi la ora 15:00 ) sunt cu siguranta cel mai usor mod de a ajunge la Main Event. Cu un buy in de doar 230 RON aproximativ 1 din 6 jucatori vor merge mai departe.

Main Eventul incepe pe 5 Noiembrie si va avea un buy in de 720+80 EUR. Se vor juca 2 zile de start cu posibilitatea de re-entry.

Celelalte 5 evenimente disponibile sunt un turneu turbo freezeout de 100 EUR, un turneu re-entry de 150 EUR, bounty de 220 EUR, Mini Eventul PokerFest cu un buy in de 330 EUR si un freezeout cu buy in de 1000 RON.

Cei care doresc sa incerce jocurile cash, vor putea face acest lucru pe toata durata festivalului, in PokerFest Club, la parterul hotelului. Vor fi disponibile mize incepand cu 1/2 RON.

Jucatorii din afara Bucurestiului se pot caza la tarife foarte convenabile la Hotel Pullman, in limita locurilor disponibile. Trebuie doar sa sunati la (+40)21/3183000 si veti afla oferta de care beneficiaza jucatorii PokerFest.

Chiar daca nu sunteti in Bucuresti sau nu participati la nici un eveniment, puteti fi si voi in centrul actiunii. Pe toata durata evenimentului veti fi la curent cu toate noutatile vizitand siteul PokerFest.ro si PokerFestClub.ro ( unde puteti vedea si situatia la jocurile de cash in timp real). Odata cu inceperea zilei 1A din Main Event si pana pe 9 Noiembrie cand vom sti numele castigatorului, veti putea urmari cele mai spectaculoase maini ale zilei, stiri si noutati prin intermediul trasmisiei live-text.

Precedenta editie PokerFest Bucuresti s-a desfasurat in Mai si a fost castigata de Bogdan Spataru.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!