Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Astazi debuteaza WCOOP 2018 pe Pokerstars, festival in care se vor acorda 7 Platinum Pass-uri pentru PSPC 2019

Autor: | 02/09/2018

ed80e02cd7 De astazi si pana pe 17 septembrie, jucatorii de poker din intreaga lume se vor bucura de festivalul World Championship of Online Poker (WCOOP), competitie care in acest an garanteaza premii de peste $70.000.000, dar si 7 carduri Platinum pentru mult asteptatul turneu PokerStars Players NL Hold’em Championship (PSPC) 2019. Cardurile includ intrarea de $25.000 pentru evenimentul PSPC, sase nopţi de cazare la Atlantis Resort, Nassau – Bahamas si $2.000 pentru cheltuieli cu mâncarea şi băutura. Festivalul cuprinde 61 de evenimente cu buy-in-uri ce variaza intre $2.20 si $25.000 si este structurat pe 3 categorii de buy-in: low, medium si high, ceea ce inseamna 182 de turnee (nu exista Main Event medium). Cele 7 pachete pentru Bahamas, pot fi castigate intr-unul din urmatoarele moduri:

– 2 pachete vor fi oferite pentru castigatorii celor 2 Main Event-uri WCOOP
– 2 pachete vor fi oferite in cadrul unui turneu exclusiv denumit: Final Nations Table All-in Shootout. Daca un jucator dintr-o tara ajunge la masa finala a unuia din oricare cele doua evenimente, vei primi un bilet All-in Shootout, avand sansa de a castiga cardul Platinum. Odata ce ai primit biletul, trebuie sa te inscrii in turneu pana pe data de 22 septembrie, ora 15:00 ET.
– 2 pachete vor fi oferite in cadrul promotiei Provocarea WCOOP. Deschide clientul Pokerstars si inscrie-te in promotie dupa ce accesezi in dreapta Provocari si Start. Apoi, joaca minim 5 evenimente WCOOP si vei primi un bilet pentru turneul All-in Shootout Provocare WCOOP PSPC.
– 1 pachet se va acorda celui care va castiga clasamentul Jucatorul Seriei.

Programul zilei de azi cuprinde turnee cu buy-in-uri ce oscileaza intre $5.50 si $2100, urmand sa se desfasoare evenimentele de la 2 la 6. Editia speciala Sunday Kickoff, Sunday Million-ul special, dar si turneele “dolofane” cu intrari de $1050, respectiv $2100 va asteapta la mesele de joc incepand cu ora 15:00 si pana la miezul noptii. Holdem Romania va oferi update-uri pe tot parcursul festivalului, tinandu-va la curent cu evolutiile jucatorilor romani, stiri, mesele finale si castigatorii evenimentelor, dar si alte lucruri inedite. Iata lista cu turneele programate astazi in ziua 1:

fdff

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!