Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Astazi 2 turnee freeroll: 250$ pe PokerStars si 100E pe Concord Gaming!

Autor: | 24/06/2012

freerollHoldem Romania iti ofera in aceasta seara posibilitatea sa joci 2 turnee gratuite  cu premii de 250$ ( PokerStars ) si 100EUR ( Concord Gaming ).

Ambele turnee incep la ora 20:00 si singura cerinta pentru a putea participa este sa aveti contul deschis la cele doua siteuri prin Holdem Romania.

Deschide-ti acum un cont pe PokerStars folosind acest link, apoi logheaza-te in soft si mergi in sectiunea Turnee -> Private , unde poti gasi turneul Holdem Romania Freebuy [250$ added]. Poti sa apesi si Ctrl+T si sa introduci direct id-ul 573580851.

Intrarea la turneu e gratuita si sunt 250$ adaugati, insa premiile vor creste pentru ca ai posibilitatea sa faci rebuy pentru doar 0,5$ , bani care vor fi adaugati la fondul de premii.

Mai multe detalii despre turneul de pe PokerStars gasesti pe forum.

Concord Gaming este cel mai nou site adaugat in oferta Holdem Romania. Poti citi mai multe despre aceasta colaborare aici. Pentru a participa la turneu, trebuie sa iti deschizi un cont folosind acest link apoi sa te loghezi in soft si sa te inscrii. Gasesti turneul in sectiunea Turnee->Special. Acest turneu va avea loc in fiecare duminica la ora 20:00. In plus, mai ai un turneu gratuit de 100E in fiecare seara la ora 22:00.

Mai multe detalii despre turneul de pe Concord Gaming gasesti pe forum.

Succes!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!