Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Asociatia Jucatorilor de Poker si ROMBET isi unesc fortele

Autor: | 29/07/2014

Dan Ghita si Iulian RuxandescuNe face placere sa anuntam ca Asociatia Jucatorilor de Poker a semnat primul dintr-o serie de parteneriate menite sa consolideze si contribuie la realizarea unitatii tuturor celor implicati in industria jocurilor de noroc din Romania.

Avand in vedere ca interesele si scopurile celor doua asociatii sunt comune, suntem bucurosi ca prin semnarea acestui parteneriat vom deveni o voce mai puternica in industrie.

Colaborarea s-a nascut din nevoia ambelor asociatii de a avea o legislatie eficienta, coerenta şi echitabila in domeniul jocurilor de noroc, adaptata la cerintele pietei, dar si din dorinta lor de a promova un mediu sigur si un joc responsabil care sa ofere protectie, sprijin si asistenta consumatorilor de jocuri de noroc.

Presedintii celor doua asociatii, Iulian Ruxandescu din partea Asociatiei Jucatorilor de Poker “Poker Pro” si Dan Ghita , presedintele Asociatiei Organizatorilor de Jocuri de Noroc “ROMBET” au semnat protocolul care reprezinta un nou pas catre o piata de gaming mai unita si mai activa.

Va invitam pe forum sa cititi comunicatul integral care include si obiectivele stabilite prin protocol.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!