Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Asa arata un buy in de 1.000.000$ la un turneu de poker

Autor: | 27/06/2014

Dupa ce Jean Robert Bellande a platit 1 milion $ cash pentru a se inscrie in One Drop 2014, a venit randul unui alt jucator sa plateasca la casierie suma de 1 mil $ pentru a se inscrie in editia a doua a turneului care va aduce un premiu de cel putin 20 mil $ castigatorului ( daca se vor umple toate cele 52 locuri ).

Greg Merson a postat recent o poza pe Instagram cu 50.000$ cash si 900.000$ in fise de cazino, explicand ulterior ca 50.000$ au fost platiti in avans pentru a-si rezerva locul.

La scurt timp dupa prima poza, acesta a postat si chitanta pe Twitter

Greg Merson a spus insa ca nu toti banii sunt ai lui ci ca o mare parte din ei provin de la investitori care au cumparat %. El a mai spus ca majoritatea jucatorilor au in jur de 15%, iar restul banilor provin de la persoane dispuse sa investeasca pentru un eventual castig.

Greg este fost castigator al WSOP Main Event in 2012, cand a luat un premiu de peste 8 mil $. El a renuntat la studii pentru poker si a continuat sa joace desi premiul de la WSOP i-ar fi permis sa se retraga pentru tot restul vietii.

Big One For One Drop se va juca in acest weekend si sunt disponibile 52 locuri. Turneul va fi transmis live si probabil ca va oferi cel mai mare premiu intr-un turneu de poker pana acum.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!