Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

ARJEL propune adaugarea mai multor jocuri la site-urile licentiate din Franta

Autor: | 02/02/2012

Jucatorii de poker din Franta vor putea juca Stud, Omaha si jocuri mixte peste aproximativ o luna daca propunerea de reglementare va fi adoptata.

Corpul de reglementari din Franta a recomandat ca site-urile licentiate sa aiba permisiunea de a oferi jucatorilor de poker si alte jocuri pe langa Texas Hold’em. Schimbarile vor avea loc la sfarsitul lunii februarie.

In prezent, site-urile licentiate din Franta ofera jucatorilor doar Texas Hold’em in variantele limit si no-limit, precum si Pot Limit Omaha. Daca propunerile recente vor fi adoptate de guvern, atunci inca 3 sau 4 noi jocuri vor fi disponibile jucatorilor.

Conform informarii, ARJEL, in consultatie cu „asociatiile jucatorilor, ” s-a uitat la peste 30 de variante de poker, dar a decis sa permita adaugarea a inca 3 sau 4. In aceasta relatare nu era nimic mentionat de jocuri precum lo-ball. Razz, de care ar fi nevoie pentru varianta HORSE de la poker. Nu a for nimic mentionat de marirea mzielor disponibile, care sunt in mod curent la 10/20 pentru PLO si 5/10 la NL Hold’em.

Site-uri licentiate notabile din franta sunt PokerStars.fr si Winamax, care a depasit recent PokerStars.fr, pentru a deveni cel mai mare site de jocuri cash din Franta. Everest, PartyPoker si Ongame sunt site-uri care opereaza sub licenta de la ARJEL,  ele oferind mai mult variante de joc pe domeniile intermationale .com.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!