Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Aplicatia PokerStars premite acum si live streaming

Autor: | 13/01/2013

PokerStars.TV si-au imbunatatit aplicatia, care este disponibila pentru dispozitivele de tip Android si Apple, fiind acum disponibila optiunea de a vizualiza livestream-uri pe care PokerStars le difuzeaza prin intermediul televiziunii proprii.

Primul eveniment care va fi transmis prin intermediul acestui nou mijloc IT este masa finala de la PCA 2013 din aceasta seara. Pana in momentul de fata PokerStars este singura platforma care ofera astfel de servicii prin intermediul dispozitivelor mobile Android si Apple, iar utilizatorii de smarphonuri si tablete vor fi incantati sa afle ca acum pot urmari mese finale si evenimente importante live de la orice punct de acces la internet.

Cu siguranta ca aceasta functie a aplicatiei rezolva o serie de probleme pe care persoanele aflate mereu pe drumuri le intampina: imposibilitatea de a se afla in fata unui laptop sau a unui televizor pentru a urmari turneele preferate. Comentatorul PCA 2013 a sustinut si el ca aceasta imbunatatire a aplicatiei este semnificativa si ca noua generatie, care a uitat de mult de televizor, va fi foarte incantata de posibiltiatea de a vedea totul pe tableta sau telefon.

Mai mult, ceea ce este important e ca serviciile astfel oferite de PokerStars pot fi accesate de oricine, din orice punct de acces la internet, fara restrictii. Astfel, munca utilizatorului este redusa practic la nimic, totul fiind facil si placut.


Vom testa in aceasta serara randamentul noii optiuni pe care aplicatia PokerStars a implementat-o pentru a vedea in ce masura aceasta imbunatatire poate fi de folos tuturor fanilor care doresc sa urmareasca turneele lor preferate de pe dispozitive portabile.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!