Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Antonio Esfandiari castiga One Drop si trece pe primul loc la all time money winners!

Autor: | 04/07/2012

Esfandiari Castiga One Drop

Antonio Esfandiari castiga One Drop si un premiu de peste 18 mil $. Foto: ESPN

Incepand de astazi dimineata a avut loc o schimbare in clasamentul all time money winners. Antonio Esfandiari, este oficial jucatorul care are cele mai mari castiguri din turneele de poker, cu $22,722,291 castigate in cariera sa de jucator. Sam Trickett a urcat si el pe locul 3 cu $16,613,853. Fostul detinator al titlului, Erik Seidel a cazut pe locul 2, cu doar ~400.000$ mai mult decat Trickett.

Sa revenim insa la turneul care s-a incheiat cu cateva ore in urma. Antonio Esfandiari, un fost magician, a reusit sa invinga un field de 48 de jucatori, dintre care o parte erau milionari amatori si cealalta parte erau printre cei mai buni jucatori de poker din lume.

Acest turneu s-a jucat in 3 zile consecutive. A inceput cu 48 de jucatori, fiecare din ei platind suma de 1.000.000$ pentru inscrierea la acest turneu. Dupa prima zi de joc, mai ramasesera 37 de jucatori. La finalul zilei cu numarul 2, in turneu mai erau ramasi doar 8 jucatori care constituiau masa finala. Dintre acesti 8 jucatori ramasi, invingator a iesit Antonio Esfandiari care a luat un premiu de peste 18 milioane $.

Jocul de la masa finala a inceput usor. In primele maini, Antonio a reusit sa il dubleze pe Einhorn, cand mana sa K K a dat de asii lui Einhorn. Board-ul din pacate nu a reusit sa il salveze pe Esfandiari.

In urmatoarele cateva maini, desi s-au vazut mai multe all-ins la masa, nimeni nu a ajuns la showdown. Esfandiari si Trickett au schimbat de cateva ori intre ei titlul de chip-leader, in timp ce Bobby Baldwin si Richard Yong continuau sa piarda fise din cauza ante-ului si blind-urilor, fiind short-stackerii de la masa.

Primul jucator aliminat de la aceasta masa finala a fost Yong, el fiind eliminat de Brian Rast. La scurt timp a urmat Bobby Baldwin, el fiind eliminat de Guy Laliberte.

Unul din cele mai interesante poturi a fost jucat de Trickett si a inceput cu un raise de 1.2 milioane din UTG si a fost platit de Brian Rast. Flop-ul care a venit era 8h 4h 3h. Rast a batut check si Trickett a betat 1.8 milioane si a fost platit instant de Rast. Pe turn a intrat Ts. Trickett s-a gandit putin, pentru ca apoi sa parieze 3.8 milioane, suma pe care Rast a platit-o. Pe river a intrat 3s. Inca odata, Trickett s-a gandit putin inainte sa se puna all-in, iar Rast l-a platit. Brian Rast a prins nuts din flop cu AhJh si s-a gandit sa faca slow-play, dar Trickett a avut putin noroc, cand cartea de pe river i-a dat careu, cu 3d 3c din mana de la el. Rast a fost putin socat de aceasta mana, dar a parasit cu gratie masa finala pe locul #6.

Urmatorul jucator eliminat a fost Guy Laliberte, cand s-a pus all in cu QhQd pre flop, impotriva lui Esfandiari care avea AsKd. Esfandiari a avut noroc, deoarece un Ks de pe turn i-a adus victoria in acest pot.

A urmat apoi Hellmuth, care a fost surprinzator de tacut la aceasta masa finala. Hellmuth, cu As Ts, a platit all-inul lui Trickett care avea Ah Qh si il domina pe Hellmuth. Pe Flop a venit Ac Th 5h, dar de data aceasta cartile lui Hellmuth nu au tinu, deoarece Kd de pe turn si Jc de pe river i-au dat o chinta lui Trickett. Surprinzator, Hellmuth nu a facut “spectacol” dupa aceasta eliminare.

Esfandiari a platit all in-ul lui Einhorn cu Kc Ts, dominandu-l pe acesta care avea Ks 9c. Board-ul a fost in favoarea lui Esfandiari, el castigand cu o pereche de zecari din flop. Dupa aceasta mana au mai ramas Trickett si Esfandiari care avea dublul fiselor lui Trickett.

Mana finala a turneului a venit cand Esfandiari a deschis cu 1.8 milioane, iar Trickett l-a platit. Cei doi au vazut un flop de Jd 5d 5c. Trickett a facut check-raise la 5.4 milioane, Esfandiari a facut 3bet pana la 10 milioane, Trickett a facut 4bet, iar Esfandiari l-a pus all-in. Esfandiari era doar la doua carti distanta de titlul pentru acest turneu, el avand in mana 7d 5s, dar trebuia sa evite draw-ul de culoare al lui Trickett cu Qd 6d. Turn-ul de 3h nici river-ul de 2h nu i-au adus culoarea lui Trickett, astfel, Esfandiari a reusit sa castige titlul.

Mai jos avem premiile primite de jucatorii care au participat la aceasta masa finala :

1. Antonio Esfandiari – 18.346.673 $
2. Sam Trickett – 10.112.001 $
3. David Einhorn – 4.352.000 $
4. Phil Hellmuth – 2.645.333 $
5. Guy Laliberte – 1.834.666 $
6. Brian Rast – 1.621.333 $
7. Bobby Baldwin – 1.408.000 $
8. Richard Yong – 1.237.333 $

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!