Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Andrei Țăranu este campionul PokerFest Bucuresti – Iunie 2012

Autor: | 18/06/2012

Andrei Taranu Campion PokerFest Bucuresti

Andrei Taranu Campion la PokerFest Bucuresti - Iunie 2012

Cel mai lung festival PokerFest s-a incheiat ieri, odata cu stabilirea campionului ultimei editii din sezonul de primavara. O saptamana intreaga de poker, in care sala Iridium a hotelului Howard Johnson a fost mai mereu plina de jucatori, s-a terminat cu un trofeu si un cec in valoare de 65.260 EUR castigate de Andrei Țăranu in urma unei mese finale cu o dificultate crescuta.

Mai mult ca sigur, acest Main Event a fost cel mai dinamic si cel mai urmarit dintre toate. Acest lucru s-a datorat faptului ca la mese s-au aflat cei mai apreciati jucatori de poker din Romania, jucatori care au facut valuri pe internet si in jocurile live in ultima perioada.

Astfel, in ziua 1A l-am vazut la final chipleader pe Iulian Ruxandescu, pentru ca in ziua 1B sa il vedem chipleader pe nimeni altul decat Liviu Ignat. Intre primii clasati din cele 2 zile de inceput au mai fost si alte nume mari din poker si era tot mai clar ca vom avea parte de un spectacol pe masura.

La finalul lunii mai, a aparut pe forum un thread care intre timp a facut 6 pagini: Phisherman36 rupe mesele de cash la PLO deep. Un jucator roman, era mai mereu la cele mai mari mize de pe PokerStars si castiga in fata oricarui adversar. Ulterior s-a aflat ca numele lui este Andrei Pescaru si l-am putut vedea cu totii la PokerFest Bucuresti cum a dominat ultimele 2 zile din turneu, jocul sau starnind tot felul de reactii.

Jocul la masa finala s-a desfasurat mai bine de 7 ore si i-am avut protagonisti pe:  Andrei Țăranu, Tiberiu Zanfirache, Andrei Pescaru, Florian Duță, Alexandru Pașca, Loredan Hanganu,Ben Averbuch,Romeo Trofin si Atila Abdula. Aceasta este si clasamentul final al jucatorilor.

In paralel cu masa finala, Dany Parlafes a castigat cupa la side-eventul cu numarul 1 si redactia Romania Libera poate sa puna in vitrina Trofeul Presei.

De astazi, echipa PokerFest intra intr-o binemeritata vacanta dupa ce a oferit un maraton de poker de cea mai buna calitate in toata tara. Jocurile vor incepe din nou la PokerFest Mamaia, urmatorul eveniment din serie, programat sa se desfasoare intre 5 si 9 Septembrie 2012.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, ramai cu ochii pe pagina oficiala PokerFest, pagina de Facebook si sectiunea dedicata de pe forum.

Mai jos, poti urmari 2 clipuri video de la PokerFest Bucuresti:

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!