Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

AGCC a raportat fals 331 mil $. Suma reala: 159 mil $

Autor: | 24/10/2011

Conform Subject: Poker, AGCC a raportat fals ca pe parcursul a 4 ani, DOJ a confiscat 331 milioane de $ de la FullTilt Poker. Suma adevarata se pare ca este undeva in jurul a 159 mil $ cu aproximativ 35-40 mil $ confiscate pe 15 Aprilie.

Dupa evidentele contabile ale FullTilt Poker, banii confiscati de DOJ pe parcursul ultimilor 4 ani sunt 158,793,000$, mult mai putin decat suma raportata initial de AGCC. Presupunand ca aceste informatii sunt corecte, inseamna ca si estimarea de 115 mil $ confiscati inainte de Black Friday este corecta, deci in “Vinerea Neagra”, au fost confiscati aproximativ 35-45 milioane $ din conturile FullTilt Poker.

Aceste numere au mai mult sens avand in vedere raportul celor de la DOJ care au declarat ca pe 31 Martie, in conturile FTP era o suma de aproximativ 60 mil $, din care pe 1 Aprilie, actionarii si-au platit in jur de 10 mil $.

Asadar, care este interesul in declaratia AGCC si de unde vine suma de 331 mil $?

AGCC a declarat ca cifra de 331 milioane $, provine din documentul JS21(I), unul dintre documentele la care se face referinta in rapoartele lor, dar care nu a fost facut public niciodata.  Subject: Poker a incercat sa afle mai multe informatii despre acest misterios document, dar fara succes pana acum. La paragraful 23 al uneia dintre comunicatele oficiale AGCC se precizeaza urmatoarele:

“Conform dovezilor prezentate, documentul JS21(I) a fost creat de directorul Executiv AGCC Andre Wilsenach, din datele oferite de FTP in timpul examinarii financiare efectuate de Dixon Wilson.”

Este posibil ca AGCC sa fi raportat o suma falsa confiscata de DOJ cu intentia de a arunca vina de pe FTP si AGCC spre DOJ?

AGCC a refuzat sa faca orice comentariu legat de acest subiect, in ciuda numeroaselor incercari ale Subject: Poker. De cel putin 6 ori intr-o perioada de 2 saptamani, Subject:Poker a incercat sa il contacteze pe directorul executiv AGCC. E-mailurile au ramas fara raspuns, la fel si apelurile telefonice. Pana acum, Wilsenach a dat numeroase interviuri cu privire la subiectul FTP , insa a evitat mereu intrebarile cu privire la validitatea documentului JS21(I).

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!