Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

AGCC publica raportul independent legat de FullTiltPoker

Autor: | 27/03/2012

Alderney Gambling Control Commission (AGCC) a publicat recomandarile precum si un raport detaliat care a fost comandat in decembrie 2011 si a fost efectuat de catre Peter Dean, fostul director al British Gambling Commission.

Andre Wilsenach, directorul executiv de la AGCC a primit cu bine rezultatele raportului si a acceptat toate recomandarile raportului. Cei de la AGCC vor sa ii multumeasca lui Peter Dean pentru efectuarea acestui raport detaliat si aprofundat. Ei cred ca este foarte important, avand in vedere situatia delicata in care se afla compania FTP, sa fie facuta o analiza independenta, similara cu cea facuta de AGCC in acest proces.

Cei de la AGCC au vrut sa se asigure pe ei precum si pe cei care sunt interesati de activitatile lor ca daca s-au facut greseli, acestea vor fi cunoscute, iar daca ar fi lectii de invatat, acestea vor fi invatate.

Raportul domnului Dean face recomandari valoroase despre cum se pot face unele imbunatatiri, avand in vedere lucrurile intamplate. Acele propuneri sunt acceptate si se vor cauta modalitati de punere in practica cat de curand.

Nimic din aceste lucruri, din pacate, nu vor compensa pierderile suferite de clientii companiei FTP si in raport se precizeaza ca AGCC a actionat corect si in conformitate cu normele. Ne intrebam oare, nu ar trebui schimbate aceste norme astfel in cat sa nu mai apara astfel de cazuri?

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!