Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Acord istoric in SUA pentru viitorul pokerului online

Autor: | 01/03/2014

Foto: pokerfuse.com

Foto: pokerfuse.com

In urma cu cateva zile s-a semnat un acord istoric pentru viitorul pokerului online in SUA si pentru viitorul pokerului online in lume.

Guvernatorii din Nevada ( Brian Sandoval ) si Delaware ( Jack Markell ) au semnat un document care permite jucatorilor din cele doua state sa joace intr-un player pool comun. Astfel, conform spuselor lui Markell , acordul “autorizeaza operatorii de jocuri de poker online licentiati in cele doua state sa ofere jocuri de poker pe aceeasi platforma”

Jucatorii trebuie in continuare sa se afle fizic pe teritoriul unuia din cele doua state pentru a putea juca. Ei se vor loga pe unul din softurile licentiate si vor avea acces la un player pool comun cu jucatorii din celalalt stat.

Fiecare stat va primi taxe pe rake-ul corespunzator jucatorilor de pe teritoriul sau si se vor aplica legile si reglementarile statului in care va aflati.

Intelegerea a fost gandita in asa fel incat in orice moment, orice stat care a legalizat pokerul online sa se poata alatura acestui player pool comun. Sandoval a declarat ca a discutat deja cu reprezentantii comisiei de jocuri din New Jersey pentru ca acestia sa semneze si ei acest acord. Daca NJ se va alatura, atunci toate cele 3 state care au reglementat pokerul online in SUA vor avea jucatorii la comun. In plus, NJ va permite foarte curand jucatorilor din toata lumea sa isi deschida un cont la unul din operatorii licentiati acolo.

Operatorii se asteapta ca in 2014 inca un stat mare sa reglementeze si sa autorizeze jocurile de noroc online in SUA.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!