Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

In aceasta seara: Ultimul act din Liga De Poker – Sezonul 16!

Autor: | 29/11/2012

Liga De Poker - Sezonul 16Astazi are loc ultimul act din Liga De Poker, competitie ajunsa la sezonul cu numarul 16 si inceputa din anul 2005. Noul sezon a debutat pe 20 Noiembrie si a fost format din 7 turnee in urma carora vor fi acordate cele mai mari premii din istoria competitiei, premii de peste 10.000$ la care au contribuit in mare parte partenerii nostri: PokerStars, PokerFest si One Fitness carora dorim sa le multumim inca odata pe aceasta cale.

Aseara, dupa peste 5 ore de joc, s-a incheiat turneul cu numarul 7, ultimul dintre turneele prin care jucatorii puteau obtine puncte in Leaderboardul General si care datorita punctajului foarte strans urma sa decida clasamentul final.

Clasamentul final este foarte strans si arata inversunarea cu care s-a jucat si arata ca fiecare punct conteaza in aceasta competitie. Castigatorul sezonului cu numarul 16 este roby_19741 , care a strans 3738 puncte si care va primi un voucher PokerFest in valoare de 550EUR  si 2 bilete in valoare de 215$ cu care poate particpa la Sunday Million, turneu la care ravnesc multi jucatori de poker. In plus, el va fi si unul dintre cei 10 jucatori care vor juca in aceasta seara, pentru marele premiu in valoare de 5300 EUR si care consta in intrarea la EPT Praga.

Alaturi de el vor juca si urmatorii 9 jucatori in leaderboard: Ice ( m4rrs ) , RedDevil ( Devil_is_HU ) , VirusuX ( Narcisus90 ) , volo ( voloman ), jloby ( jloby ), cocoshpinten ( Cocoshpinten ) , onutzel ( onutzel86 ) , andrew1519 ( ragAAAila19 ) si  aircraft ( I ar a tuna ).

Pentru cei care doriti sa urmariti jocul final, veti avea ocazia sa faceti acest lucru daca deschideti softul PokerStars la ora 20:00 si cautati turneul cu id-ul #644589973. Alternativ, il puteti gasi in Lobby->Turnee->Privat cu numele “16th Holdem Poker League Final”.

Daca doriti sa le urati succes, atunci puteti sa o faceti pe forum in threadul: Masa Finala – Intrare 5300EUR EPT Praga. Noi le uram succes si dupa terminare vom reveni cu recapitularea celui mai mare sezon din istoria ligii de poker.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!