Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

In aceasta seara Turneul Podcastului si livestream Masa Finala “Weekendul PokerFest – 100.000 RON GTD”

Autor: | 06/04/2014

Adrian Ilie a fost in centrul atentiei ieri la PokerFest Club.

Adrian Ilie a fost in centrul atentiei ieri la PokerFest Club.

Daca e duminica, atunci e zi de turnee pentru jucatorii de poker!

Cele mai mari turnee din pokerul online se vor juca pe PokerStars si la PokerFest Club se joaca ca de obicei cel mai mare turneu de poker live al weekendului: “Weekendul PokerFest” cu premii de 100.000 RON GTD si un buy in de numai 330 RON.

Cei dintre voi care vor sta in aceasta seara in fata calculatorului vor avea parte de 2 surprize placute: de la ora 21:00 pe PokerStars puteti sa jucati Turneul Podcastului si in timp ce veti juca acest turneu veti putea urmari masa finala a turneului “Weekendul PokerFest” in format livestream cu cartile la vedere.

Turneul Podcastului

La ora 21:00 pe PokerStars, cu ID-ul 890715645  si cu 100$ adaugati la fondul de premii va avea loc turneul podcastului. Are un buy in de 2.2$ si este protejat cu parola,care poate fi gasita daca ascultati episodul 180.

turneul podcastuluiLivestream Masa Finala – Weekendul PokerFest

Turneul din acest weekend de la PokerFest Club a adunat 383 inscrieri, care au generat un fond de premii de aproape 110.000 RON. Ieri s-a jucat la capacitate maxima si foarte multi jucatori noi au venit sa joace in cel mai mare turneu de poker live de la fiecare final de saptamana. Cei 67 jucatori ramasi vor juca astazi pana la final si ultimii 9 vor putea fi urmariti in format livestream cu cartile la vedere pe cunoscuta de acum pagina: PokerFest Live.

O surpriza placuta este prezenta in ziua 2 a lui “Cobra” Adrian Ilie care se afla aproape de average si care a fost vedeta zilei de ieri cand a fost in centrul atentiei. Chipcountul complet al zilei 2 poate fi gasit pe aceasta pagina.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!