Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Abdula Atila Seiar in ultimii 49 la Irish Poker Open 2012

Autor: | 08/04/2012

Abdula Atila Seiar la PaddyPower Poker Irish Poker Open 2012

Abdula Atila Seiar la PaddyPower Poker Irish Poker Open 2012

PaddyPowerPoker Irish Open este cel mai longeviv turneu de poker din Europa si pe locull 2 in lume, dupa WSOP.  Este o traditie ca in fiecare an, cei mai buni jucatori de poker din lume sa mearga in Irlanda pentru a juca in turneul a carui prima editie a avut loc in anul 1981.

Editia din acest an are loc intre 6 si 9 Aprilie si a adunat la mese numele cele mai grele din pokerul mondial:Jonathan Duhamel, Phil Hellmuth, Carlos Mortensen, Dan Harrington,Tobias Reinkemeier, JP Kelly, Eoghan O’Dea, Daniel Negreanu, Freddy Deeb si lista ar putea continua cu multe nume.

Nu mai putin de 502 jucatori au platit un buy in de 3500E pentru a intra in competitie. Fondul de premii a depasit 1,6 milioane de euro cu un loc 1 de 420.000E si cu locul 54 platit cu 6900E.

Inainte de inceputul acestei zile au mai ramas 49 de jucatori printre care si Abdula Atila Seiar, unul dintre jucatorii de poker de top din Romania. Acesta are un stack de doar 74.000 de fise si se afla pe locul 40/49. Alexandru Popovici ( xPOPOVICIx) este si el foarte short fiind fortat la actiune chiar de la inceput. In joc au mai ramas si cateva nume foarte cunoscute:Phil Hellmuth, Freddy Deeb, Dave ‘Devilfish’ Ulliott, Neil Channing, Andy Black si Martin Jacobson sunt jucatorii care spera la un titlu in acest an la Irish Poker Open.
Chipleader este Manig Loeser cu un stack de 846.000 de fise.

Va reamintim ca evenimentul spnsorizat de PaddyPower Poker este transmis live la aceasta adresa: PaddyPower Poker Irish Poker Open 2012 Live Stream.  Pentru a vedea chipcountul complet accesati acest link.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!