Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

87 evenimente consecutive pentru iubitorii de turnee online

Autor: | 11/04/2012

Daca iti place sa joci turnee online inseamna ca te bucuri de seria de 87 de evenimente care se vor desfasura in cadrul a doua dintre cele mai mari festivaluri de poker online din acest an si care vor aduce o gramada de jucatori la mesele de poker online.

PokerFestII la PartyPoker- 47 evenimente – 22 Aprilie -> 6 Mai

PartyPoker a anuntat programul pentru turneele online din cadrul PokerfestII. Anul acesta, in cadrul PokerfestII se vor desfasura 47 de turnee, cu premii totale garantate de 3.500.000$ si un Main Event de 1.000.000$.

PokerFestII este una din seriile cele mai mari de MTT din acest an. Ultimul eveniment va avea loc in ziua in care incep turneele SCOOP, asa ca va fi ca un fel de incalzire pentru fanii MTT.

Turneele vor fi in mare parte de No Limit Hold’em, dar vor fi si 6 turnee de Pot Limit Omaha si 3 turnee de Fixed Limit Hold’em. Douasprezece evenimente cu rebuy, iar buy-inul pentru cate un turneu din fiecare zi se va face pe baza punctelor Party Points.

PartyPoker ofera premii aditionale in promotie. Vor fi premii jackpot pentru jucatorii care termina in bani; care ajung la mesele finale, precum si un pachet pentru oricare jucator care castiga 3 evenimente.

De asemenea, vor fi side eventuri de 1$ in fiecare zi.

Deschide un cont si vezi detalii!

SCOOP 2012 la PokerStars – 40 evenimente ( 120 turnee) – 6 Mai -> 20 Mai

Dupa ce ti-ai facut incalzirea la PartyPoker jucand in PokerFestII, e timpul sa joci Spring Championship Of Online Poker pe cel mai mare site de poker din lume – PokerStars.

SCOOP 2012 va avea un fond de premii de 30.000.000$ si fiecare eveniment va fi format din 3 turnee cu 3 niveluri de buy in: Mic, Mediu si Mare. La finalul seriei va avea loc un Main Event la care te vei putea inscrie cu 109$ pentru nivelul mic, 1050$ pentru nivelul mediu si 10.300$ pentru nivelul mare.

Editia de anul trecut a garantat 25.000.000$ si suma la care s-a ajuns a fost aproape dubla. Probabil ca la fel se va intampla si in acest an.

Deschide un cont si vezi detalii!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!