Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

7 zile de freerolluri pentru romani pe PokerStars!

Autor: | 05/03/2012

Incepand de astazi si pana pe 11 Martie, ai ocazia de a participa in freerollul zilnic cu premii in valoare de 2000$ exclusiv pentru jucatorii din Romania, Grecia, Polonia si Slovenia.

Turneele au o structura de premiere in care primeste bani fiecare 1 din 3 participanti, astfel ca ai ocazia de a experimenta softul PokerStars si in acelasi timp pokerul online fara a face o depunere.

Tot ce trebuie sa faci este sa descarci softul PokerStars si sa iti creezi un nou cont!

Poti gasi turneele in tabul “Turnee”->”Regional” dupa ce te autentifici in contul tau PokerStars. Ele au loc in fiecare seara la ora 21.

Daca faci si depozitul minim de 10$ atunci vei avea acces si la turneele freeroll de 100.000$. Peste 300 de zile cu cate un turneu de 1000$ freeroll te asteapta. Tot ce trebuie sa faci este sa depui 10$.

Daca ai intrebari sau nelamuriri atunci poti sa ii contactezi pe cei de la PokerStars prin email la support@pokerstars.eu sau poti sa deschizi o discutie in sectiunea dedicata PokerStars de pe cel mai mare forum de poker din Romania unde poti primi un raspuns chiar de la reprezentantii celui mai mare site de poker din lume!

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!