admin | 09.12.2015

5,4,3,2,1… WPO! Ultima strigare la calificari live si online

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

sateliti-gina-si-dan-chisu- Mai sunt cinci zile pana la startul winmasters Poker Open si calificarile au intrat in linie dreapta. Evident, exista si super-satelitii din perioada festivalului, insa de ce sa nu intram in Cupola WTC cu biletul in buzunar?

Iata optiunile de calificare ramase pana duminica 13:

Live, doar azi si maine, 8 si 9, de la ora 17:00 mai sunt turnee de calificare cu bilete garantate la Allin Poker Club de pe Bd, Magheru 8-10. Acestea au structura satelitilor clasici PokerFest: acorda bilete de 550 de euro si costa 120 Ron R+A, cu sase nivele de 20 de minte de rebuy.

Online, sunt vesti bune: s-au suplimentat finalele pe winmasters.ro! Pe langa cele doua de joi 10 si duminica 13 care ofera pachete de 800 euro, s-au adaugat qualifieri si in restul zilelor: 9, 11 si 12, cu sateliti care ofera tot pachete de 800 de euro, la aceeasi ora, 21:00, insa au nivelele marite, de la 8 la 10 minute.

Asadar, de astazi pana duminica, exista zilnic posibilitati de obtinere a unui bilet la cel mai mare turneu jucat vreodata in Romania.

5,4,3,2,1… WPO! Ultima strigare la calificari live si online comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments