Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

50 RON bonus instant la mesele de cash 1/2 RON de la PokerFest Club

Autor: | 06/06/2014

Bonus PokerFest CashSaptamana 9-15 Iunie este dedicata jucatorilor de cash la PokerFest Club, in special celor care joaca 1/2 RON si care primesc 50 RON bonus instant daca sunt printre primii 30 jucatori care se inscriu in fiecare zi.

Astfel, orice jucator de poker care face un buy in de minim 100 RON la o masa 1/2 RON in saptamana 9-15 Iunie, va primi in plus la stackul sau, suma de 50 RON.

Oferta este valabila in limita a 30 de bonusuri in fiecare zi. 15 dintre vouchere vor fi acordate zilnic celor care deja se afla in baza de date PokerFest ( care au jucat macar odata ) , iar 15 vouchere se acorda celor care nu au mai fost niciodata la PokerFest.

Este asadar momentul potrivit sa experimentati jocul de poker la cele mai inalte standarde.

Cei care nu au mai jucat niciodata la PokerFest Club, trebuie sa se inscrie folosind formularul de pe aceasta pagina, apoi sa se programeze in una din zilele saptamanii viitoare.

Daca sunteti deja jucator PokerFest, puteti sa va rezervati un loc telefonic.

Toti jucatorii care participa la jocurile de cash au parte de cafea si apa gratuite, iar parcarea este de asemenea oferita gratis.

Pentru termenii si conditiile acestei promotii, dar si pentru toate detaliile accesati pagina promotiei de pe siteul celui mai mare club de poker din Romania.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!