Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

5 sfaturi utile pentru a deveni un jucator profesionist

Autor: | 11/03/2015

UKIPT_London_Velli-551_Karl-MahrenholzIntr-un articol aparut pe site-ul englezesc pokerplayer365.com, Karl Mahrenholz, un cunoscut jucator de poker din Marea Britanie, ne ofera 5 sfaturi pentru a deveni jucatori profesionisti, ele adresandu-se atat jucatorilor de live cat si celor de online:

1. Nu va tratati job-ul ca pe un hobby

Pro inseamna profesionist asa ca tratati totul in cel mai serios mod cu putinta. Alocati timp studiului incercand sa va imbunatatiti jocul si acoperiti variatia printr-un volum suficient de jocuri.

2. Raportul munca-viata trebuie sa fie intr-o balanta echilibrata

Petreceti timp cu prietenii si familia si nu va axati doar pe poker. Cheia succesului in viata este echilibrul in tot ceea ce faci.

3. Focusati-va pe proces, nu pe rezultate

Chiar si cei mai buni jucatori din lume trec prin variatii incredibile. Inarmati-va cu rabdare si faceti lucrurile corecte, rezultatele vor veni odata cu trecerea timpului.

4. Discutati cu alti jucatori profesionisti

Un alt lucru important este sa discutati maini cu alti jucatori profesionisti, sa intrati frecvent pe forumuri si sa cereti intotdeauna mai multe pareri. Daca o singura persoana iti da un raspuns, nu inseamna neaparat ca ea are intotdeauna dreptate.

5. Un bankroll management bun

Nu deveniti jucator profesionist daca nu aveti la dispozitie bani pentru a va plati utilitatile pentru cel putin un an de zile. Acesti bani ar trebui tinuti separat fata de bankrollul pentru poker, astfel ca atunci cand traversati un downswing sa nu fiti nevoiti sa va ciopartiti din banii alocati pokerului.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!