Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

10.000 RON GARANTATI pentru un buy in de numai 50 RON la PokerFest Club Marriot

Autor: | 25/02/2014

50 lei rebuy addon pokerfest clubJucatorii care pana acum nu au putut sa participe la turneele PokerFest Club datorita buy-inurilor mai ridicate, au un motiv de bucurie pentru ca organizatorii s-au gandit ca in festivalul de 10 zile de la deschidere sa includa un turneu care poate fi jucat de oricine, indiferent de bankroll.

Si pentru ca vorbim de PokerFest Club, cel mai mare si mai luxos club de poker din Romania, inseamna ca vorbim si de un premiu garantat imens pentru un asemenea buy in. Mai exact, un premiu de 10.000 RON va fi garantat pentru acest turneu cu buy in de 50 RON, indiferent de numarul de participanti.

Aceasta este o ocazie foarte buna sa incercati jocul de poker la cele mai inalte standarde existente in Romania.

Turneul va avea loc Miercuri, 5 Martie 2014 incepand cu ora 17:00 la PokerFest Club Marriot. Jucatorii vor primi cate 2500 fise pentru fiecare buy in si rebuy si 5000 fise la addon. Blindurile vor creste la 20 minute si daca va inregistrati inainte de start primiti 1000 fise bonus.

Toate detaliile despre turneu le gasiti pe pagina dedicata: 50 Lei Rebuy+Add-on | PokerFest Club. Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti pagina de facebook PokerFest Club si threadul de pe forum PokerFest Club Marriot unde puteti sa lasati si intrebari.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!