Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Resurse utile pentru jucatorii de poker

Pe aceasta pagina o sa va prezentam cateva resurse utile pentru jucatorii de poker cu o scurta descriere. De la mici softuri, calculatoare de sanse pana la unele siteuri interesante care va pot ajuta ca jucatori de poker.

Determinarea sanselor si probabilitatilor intr-un joc ca Texas Hold’em necesita calcule complexe. Exista multe programe care te ajuta sa iti calculezi sansele si probabilitatile, insa PokerStove este nr1 si probabil ca nu exista jucator profesionist de poker care sa nu fi auzit macar de el. Disponibil gratuit, fara spam si fara virusi.


 

  • Configuratii HUD Holdem Manager si PT

Cateva configuratii HUD de la membrii nostri pe care le poti folosi dupa bunul plac. Speram sa iti fie de ajutor.


Calculeaza-ti sansele si probabilitatile in orice moment al unei maini de poker. Un super tool disponibil online pe Holdem.ro


Cateva tabele cu sanse si probabilitati pe care ar trebui sa le stii pe dinafara. Un fel de tabla inmultirii.


Un tool care te ajuta sa postezi maini pe forumul Holdem.ro intr-un format usor de inteles pentru oricine. Numai bun pentru a-ti imbunatati jocul prin analiza mainilor de catre jucatori mai cu experienta.


Daca te-ai mutat pe un nou site, sau ai facut o pauza,este o idee buna sa iti cumperi hand histories astfel ca vei avea suficiente informatii despre jucatorii de la mese incat sa poti lua cele mai bune decizii inca de la prima mana pe care o joci. In plus, membrii Holdem.ro pot sa cumpere maini cu pana la 20% discount.


Sharkscope este cea mai completa baza de date cu rezultate ale turneelor de poker online si cu jucatori de turnee.


Un excel avansat cu care poti sa faci Bankroll Management “la sange”. Multumiri www.flopturnriver.com pentru ca a facut disponibil acest template gratuit pentru jucatorii de poker.

Ne-am bucura daca cineva ar modifica template-ul si l-ar actualiza, trimitandu-l inapoi pentru a fi postat aici.


Un tool avansat pentru managementul turneelor live. Homegame sau in alte locatii, este softul de top care face mai usoara viata organizatorilor de turnee. Oriunde are loc un turneu, este posibil sa gasesti si Tournament Director. Valabil ca trial 30 zile dupa care se plateste 39.99$.


La fel ca Tournament Director insa gratuit si in special pentru Homegames.

 


De aici incepe pokerul!