Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Sam Farha

Regular la showul High Stakes Poker unde isi arata placereapentru gambling. Jocul lui forte este insa Omaha unde este considerat printre cei mai buni din lume. Recent (30 nov 07), a aparut cartea Farha on Omaha: Expert Strategy for Beating Cash Games and Tournaments.
Informatii Jucator
Nickname:  Mister Cool
Locatie:  Houston, Texas
Data Nasterii:  1959
Locul Nasterii:  Beirut
Cel mai mare castig:  1.300.000$, locul #2 la WSOP Main Event 2003
Joc de poker preferat:  Pot Limit Omaha
farha

Ihsan farha, nascut in Beirut, Liban in 1959 este un jucator profesionist de poker. El este cunoscut pentru faptul ca a terminat pe locul #2 la WSOP Main Event 2003, dupa ce a fost eliminat de Chris Moneymaker.

Farha s-a mutat in SUA, dupa ce a inceput Razboiul Civil din Liban. Odata ce s-a stabilit in Wichita, Kansas, in 1977, el a studiat la Universitatea din Kansas, de unde a obtinut o diploma in administrarea afacerilor. S-a mutat in Houston,Texas, ca sa lucreze cu fratele sau. Farha a jucat pentru prima data un joc de poker dupa ce s-a mutat la Houstonsi a castigat cateva mii de dolari. Dupa aceea s-a lasat de jobul sau si s-a apucat de poker.

Cel mai mare castig al lui Farha a fost la WSOP 2003, cand a castigat 1.300.000$. In ziua 2 de la turneu, Farha a pierdut un pot major impotriva lui Barry Greenstein, ramanand doar cu 10% din stack. Initial voia sa plece de la turneu, dar a fost convins de Barry sa mai ramana. Se pare ca in final a luat decizia buna.

Farha a castigat 3 bratari la WSOP : 2.500$ Pot Limit Omaha, 5.000$ Omaha Hi-Low, 10.000$Omaha Hi-low.

Farha aparut si in emisiunea High Stakes Poker in sezoanele 1-4.

In 2010, Farha avea mai bine de 2.800.000$ castigati din turnee de poker, desi o mare parte a timpului si-o petrece jucandOmaha.

Stiai ca…

Adolescent fiind, a emigrat in Statele Unite in timpul razboiului civil din Liban.

Inainte sa descopere pokerul a jucat pinball, biliard si PacMan pe bani (5000$ cea mai mare suma pus a in joc la PacMan :)).

Este licentiat la Universitatea din Kansas in administrarea afacerilor.


De aici incepe pokerul!