Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

John Juanda

John este respectat de catre partenerii sai de poker pentru comportamentul sau calm din timpul jocului.
Informatii Jucator
Nickname:  JJ - Luckbox
Locatie:  Marina del Rey, California
Data Nasterii:  8 Iulie 1971
Locul Nasterii:  Medan, Indonesia
Joc de poker preferat:   Pot Limit & No Limit Hold'em
Hobbyuri:  Activitatile exterioare, cititul, filmele si calatoriile.
Muzica Preferata:  John Lenon & Elton John
Loc Preferat:  Lake Toba, Indonesia
jucatori-poker-john-juanda

John Juanda s-a nascut in Indonezia, s-a mutat in Statele Unite ale Americii in 1990 pentru a urma cursurile la Universitatea din Oklahoma. Si si-a petrecut mult timp batand din usa in usa pentru a vinde carti de biblie pana si-a inceput cariera de poker profesionist.
John este respectat de catre partenerii sai de poker pentru comportamentul sau calm din timpul jocului. Pana in present detine 3 bratari World Series of Poker, si a ajuns de 5 ori la masa finala in cadrul Campionatului Mondial de Poker.

John Juanda a castigat 4 bratari WSOP si a reusit sa ajunga de 16 ori la masa finala la WSOP si de 6 ori la WPT – turneul mondial de poker. A castigat multe turnee importante inclusiv Aussie Millions Speed Poker $1 Million Challenge in 2006 si WSOP European (WSOPE) Main Event in 2008. Juanda a castigat din turnee peste 9 milioane de dolari.
La 5 ani dup ace as inceput sa joace la turnee. John a devenit campion la World Poker Open in 2001 castigand peste $280K. In 2002 castiga prima bratara WSOP la Ace to Five Triple Draw Lowball event pentru $50K. Aceste realizari l-au onorat pe Jhon primind tutlul de “Jucatorul anului” in 2001 si 2002 ; in 2002 primind titlul de Campinmoul anului la turnee.
In 2003 Jhon castiga inca 2 bratari WSOP la $2.5K Seven-Card Stud Hi-Lo Split event si $2.5K Pot-Limit Omaha, totalizand premii in bani de peste $320K. In anul urmator incaseaza bani din 6 WSOP events, inclusiv din locul 2 obtinut la $1K No-Limit Hold ’em event peste $193K.
In 2005 John ajunge la 15 mese finale si castiga peste $160K in urma plasarii sale pe locul 5 la doua mari turnee: Five-Star World Poker Classic and the National Heads-Up Poker Championship. Deasemenea a castigat si turneul de la Monte Carlo – Monte Carlo Millions Consolation, a terminat pe locul 6 la Monte Carlo Millions Main Event, sip e locul 2 la turneul “The FullTiltPoker.Net Invitational Live from Monte Carlo”, acumuland un total de aproape $500K.
Succesul extraordinary al lui Juanda continua si in 2008 – obtine locul 10 la WSOP alaturi de tiltul de WSOPE Main Event Champion, castigand ce-a de-a 4 bratara WSOP si premii in bani de peste $1,5 milioane de dolari. John termina anul castigand locul 2 la – EPT London £1 Million Showdown, castigand $570K.


De aici incepe pokerul!