Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

David Williams

A inceput sa joace poker prin 1997 cind a citit niste carti de Sklansky dar acestea i s-au parut prea usoare (!). Asa ca a decis sa joace live limit 5-10$ si sa invete la masa de joc. In ultimii 5 ani joaca doar turnee.
Informatii Jucator
Nickname:  
Locatie:  Las Vegas, SUA
Data Nasterii:  9 iunie 1980
Locul Nasterii:  Dallas, Texas, SUA
Cel mai mare castig:  3.500.000 $, WSOP 2004 locul #2
Joaca la:  PokerStars
Varsta:  31 ani
Joc de poker preferat:   Texas hold 'em
Hobbyuri:  Ii place sa joace jocul Magic : The Gathering
davidw

Ambitie : Planuiesc sa ma apuc de lucru, fie sa-mi fac propria firma sau sa-mi gestionez castigurile. Nici nu ma gandesc sa stau toata viata sis a nu fac nimic.

David Williams a inceput din timp sa faca bani din jocurile de carti, dar nu in sensul traditional. In timp ce era la Academia de Matematica si Stiinta din texas, Williams a devenit unul dintre cei mai buni jucatori la Magic, castigand peste 30.000$ din acest joc inainte de a se apuca de Texas Hold’em.

Aceasta mutare spre poker a fost una buna, cea mai mare reusita fiind in 2004 cand a terminat pe locul 2 la WSOP, castigand 3.500.000$.

In prezent este student la Southern Methodist University, Williams spune ca desi va continua sa joace Magic : The Gathering, pokerul va fi prioritatea sa. Magic este pentru distractie, spune el, dar pokerul este strict pentru bani.

Stiai ca…

David este fan al jocului de carti fantasy Magic The Gathering.

A reusit sa ajunga in top inainte sa se apuce de poker.

Declara ca discutiile cu E.Lindgren si Phil Ivey il ajuta sa joace mai bine.


De aici incepe pokerul!