Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Barry Greenstein

Este autorul cartii 'Ace on the river'. Principalul hobby al lui Barry este golful. A facut multe donatii din banii cistigati la poker.
Informatii Jucator
Nickname:  
Locatie:  Rancho Palo Verde, CA, SUA
Data Nasterii:  30 Decembrie 1954
Locul Nasterii:  Chicago, SUA
Cel mai mare castig:  5th Annual Jack Binion World Poker Open : locul 1, premiu 1.278.370$, data : 29 ianuarie 2004.
Joaca la:  PokerStars
Varsta:  57 ani
Hobbyuri:  Ii place sa joace golf
Film Preferat:  Rain Man, Being There
bgr

Nascut pe 30 decembrie 1954, Barry a urmat o educatie stricta in stiinta calculatoarelorla Universitateadin Illinois, si eventual sa isi idea doctoratul in matematica, dar un job in domeniul calculatoarelor nu i-a permis acest lucru, si a devenit software developer. Si-a dat demisia in 1991, dar in perioada serviciului a invatat poker. In1992 ajucatla WSOP, a obtinut un profit, iar de atunci a inceput sa stranga bani din poker. Dar abia urmatorul deceniu avea sa ii aduca cel mai mare success lui Barry. In total, din toate turneele la care a participat, Barry a reusit sa castige peste 7.2 mil $ pana in 2010. El continua sa joace riguros turnee in fiecare an, la fel si la evenimente organizate online ca un membru al echipei Poker Stars.

Stiai ca…

Este celebru pentru expresiile spuse in gluma in timpul show-ului High Stakes Poker: “OMG Donkaments” si “Math is idiotic”

A vrut sa isi ia diploma de medic pentru a putea face studii referitoare la tratarea bolilor.

A avut o relatie cu jucatoarea de poker Mimi Tran, si a avut totodata o pasiune pentru Liz Lieu dar si alte femei din Asia.


De aici incepe pokerul!